Deelname voorwaarden

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat de uitslag van de Beste Schoenmakerij van Nederland 2017 bekend werd gemaakt. Maar er worden al weer voorbereidingen getroffen voor de wedstrijd van 2018. Bent u al bezig met uw zaak tegen het licht te houden zodat u deel kunt nemen aan de wedstrijd? Al die collega’s die op- en aanmerkingen hebben op het werk en het bedrijf van de genomineerden die vorig jaar bekend gemaakt werden. Doe mee! En kijk waar u zelf staat. Natuurlijk is het prachtig om te winnen of genomineerd te zijn. Maar veel belangrijker is dat u uw zaak eens ziet door de ogen van een ander. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is het maken van foto’s van de binnen en buitenkant van uw bedrijf.

Als u daar dagelijks bent wordt u op een gegeven moment “bedrijfsblind”. Soms heeft een kleine verandering een groots resultaat tot gevolg.

Natuurlijk zit u niet te wachten op al die extra klanten. U heeft het immers al druk genoeg…. Maar het is toch wel erg leuk als uw bestaande klanten trots op u zijn omdat “hun schoenmaker” genomineerd is voor de Beste Schoenmakerij van Nederland!

Vrijwel alle eisen voor deelname aan de wedstrijd voor “De Beste Schoenmakerij van Nederland” zijn hetzelfde gebleven. We hebben het alleen allemaal wat simpeler opgeschreven. Helemaal een presentatie maken vonden mensen toch een struikelblok. U moet zelf eigenlijk "presenteren" waarom uw bedrijf de Beste Schoenmakerij van Nederland zou moeten zijn. Dat mag in elke gewenste vorm: PowerPoint, een filmpje maar ook in de vorm van een collage, een mooie map o.i.d. Het allereerste doel is dat u beter naar uw eigen zaak gaat kijken. Maar het is ook om de jury vooraf alvast een goede eerste indruk te geven die er voor zorgt dat u niet vergeten wordt. De verplichte deelname aan de vakwedstrijd (objectief meetpunt) blijft en het aangetroffen vakwerk in de zaak blijft uiteraard ook van groot belang. Doet u mee? En wordt u de opvolger van Schoenreparatie Bert Regeling uit Dedemsvaart?

Deelname voorwaarden

Hier treft u de deelname voorwaarden aan voor de Beste Schoenmakerij van Nederland

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier treft u hier aan.


Lees meer >>>